Catering Hanenburg - TentCatering Hanenburg - Team
Catering Hanenburg - Buffet


Catering Hanenburg - Tuin

Buffetten

De buffetten van Catering Hanenburg aan bekend om hun complete verzorging ťn authentieke warme en koude gerechten. We hebben een ruime keuze aan buffetten, gevarieerd, gemakkelijk en lekker. Vele feesten, recepties, verjaardagen, openingen die u wilt aankleden met eten, lenen zich voor buffetten. Graag verzorgt Catering Hanenburg deze ook voor u. Zodat u met uw gasten kunt genieten van alles wat zij maar lekker vinden.

Catering Hanenburg heeft onder meer keuze uit de volgende buffetten:

Borden, bestek, opscheplepels, warmhoud apparatuur: onze buffetten worden zeer compleet geleverd. Uiteraard halen wij de volgende dag de spullen ongespoeld retour zodat u verder geen omkijken heeft naar de afwas.

Graag horen wij van u welk van de buffetten wij voor u mogen verzorgen. En als u andere ideeŽn heeft voor een buffet, dan is dat uiteraard altijd bespreekbaar.

Nieuws

Hanneke en Henk staan op de site van Jonnie en Therese Boer van de Librije. De foto is genomen na de uitreiking van het diploma voor de kookcursus voor vergevorderden.

Klik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergroting
Catering Hanenburg - Oude Oppenhuizerweg 49 - 8606 JB SNEEK - T 0515 46 03 21 - E: info@cateringhanenburg.nl   |   Disclamer
Catering in Sneek, Buffetten, Catering Specials, Party Hapjes