Catering Hanenburg - TentCatering Hanenburg - Team
Catering Hanenburg - Buffet


Catering Hanenburg - Tuin

Captains Dinner

Catering Hanenburg opereert vanuit een mooi watersport gebied. Een captains dinner mag dan ook niet ontbreken. Dit captains dinner stamt uit de tijden van de Nederlandse Verenigde Oost-Indische Compagnie. Men was langdurig op zee en in de vochtige scheepsruimen bleef 'normaal' voedsel niet lang goed. De kapitein kon zich veroorloven gezouten mager spek, mosterd en ingemaakt 'tafelzuur' mee op te nemen: een Captains dinner. Een captains dinner van Catering Hanenburg bestaat onder meer uit: gebakken spekjes, een lekkere karbonade, kapucijners, gebakken uiringen, kleine augurkjes, piccalilly en kleine zilveruitjes.

Als u bij een watersport activiteit of gewoon gezellig bij een feestje, zin hebt in een captains dinner, geef uw wensen dan door. Dan zorgen wij dat u en uw gasten in stijl van de VOC genieten van een heerlijk captains dinner buffet.

Nieuws

Hanneke en Henk staan op de site van Jonnie en Therese Boer van de Librije. De foto is genomen na de uitreiking van het diploma voor de kookcursus voor vergevorderden.

Klik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergroting
Catering Hanenburg - Oude Oppenhuizerweg 49 - 8606 JB SNEEK - T 0515 46 03 21 - E: info@cateringhanenburg.nl   |   Disclamer
Catering in Sneek, Buffetten, Catering Specials, Party Hapjes