Catering Hanenburg - TentCatering Hanenburg - Team
Catering Hanenburg - Buffet


Catering Hanenburg - Tuin

Warm en koud buffet

De warme en koude buffetten van Catering Hanenburg zijn smaakvol en lekker. Wij stellen de warme en koude buffetten gevarieerd samen en ze bestaan uit een mix van vis, vlees en vegetarische gerechten. Uiteraard laten we de 4 seizoenen meespelen in de samenstelling van de buffetten. Waarbij Catering Hanenburg zorgt voor culinair hoogstandjes op het gebied van warme en koude buffetten, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en budget. Ook hebben wij een wijnassortiment ter begeleiding van uw warm of koud buffet en kunnen wij, indien gewenst, ook de overige drankjes verzorgen.
Vanzelfsprekend stellen wij ieder buffet geheel naar uw wens en gelegenheid samen en zijn uw suggesties of bepaalde thema’s ons uitgangspunt voor een geslaagde ontvangst. Naar wens nemen wij u al het werk bij de buffetten uit handen, de organisatie, de opbouw, de afwas, tot het opruimen aan toe.

Graag horen wij uw wensen ten aanzien van uw warme en koude buffetten. Dan komen wij met een smaakvol voorstel.

Nieuws

Hanneke en Henk staan op de site van Jonnie en Therese Boer van de Librije. De foto is genomen na de uitreiking van het diploma voor de kookcursus voor vergevorderden.

Klik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergroting
Catering Hanenburg - Oude Oppenhuizerweg 49 - 8606 JB SNEEK - T 0515 46 03 21 - E: info@cateringhanenburg.nl   |   Disclamer
Catering in Sneek, Buffetten, Catering Specials, Party Hapjes