Catering Hanenburg - TentCatering Hanenburg - Team
Catering Hanenburg - Buffet


Catering Hanenburg - Tuin

Catering Specials

Bent u op zoek naar iets speciaals? Heeft u bijzondere catering wensen? Denkt u aan een thema feest of wilt u met uw gasten een unieke belevenis ervaren met een walking dinner, dan bent u bij Catering Hanenburg aan het juiste adres. Wij nemen u graag mee op culinaire reis voor uw gelegenheid. Want de koks van Catering Hanenburg kunnen al uw catering wensen invullen. Het kan niet gek genoeg. Vandaar dat u hier onder de catering specials nog wat inspiratie op kunt doen. Wat te denken van catering specials als:

Uiteraard kunt u ons vragen om een gepast voorstel. Verwoord uw wensen op het formulier of bel ons voor een voorstel op maat.

Nieuws

Hanneke en Henk staan op de site van Jonnie en Therese Boer van de Librije. De foto is genomen na de uitreiking van het diploma voor de kookcursus voor vergevorderden.

Klik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergroting
Catering Hanenburg - Oude Oppenhuizerweg 49 - 8606 JB SNEEK - T 0515 46 03 21 - E: info@cateringhanenburg.nl   |   Disclamer
Catering in Sneek, Buffetten, Catering Specials, Party Hapjes