Catering Hanenburg - TentCatering Hanenburg - Team
Catering Hanenburg - Buffet


Catering Hanenburg - Tuin

Diner

Culinair diner op een prachtige locatie, bij u thuis of op uw bedrijf? U wilt uw gasten heerlijk verrassen? Graag verzorgt Catering Hanenburg een luxueus diner, compleet geserveerd met mooie wijnen aan perfect aangeklede tafels. Een mooie variant hier op is een walking dinner. Dit is een uitgebreid arrangement waarbij uw gasten feestelijke minigerechtjes krijgen voorgeschoteld.
Catering Hanenburg verzorgt voor u de gehele organisatie rondom het diner. Wij adviseren u graag over de juiste culinaire invulling van het diner bij u thuis of op een door u gewenste locatie.

Voor uitgebreide informatie voor een mooi diner kunt u uw wensen kwijt op het contactformulier. Dan kunnen wij u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van onze diners.

Nieuws

Hanneke en Henk staan op de site van Jonnie en Therese Boer van de Librije. De foto is genomen na de uitreiking van het diploma voor de kookcursus voor vergevorderden.

Klik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergroting
Catering Hanenburg - Oude Oppenhuizerweg 49 - 8606 JB SNEEK - T 0515 46 03 21 - E: info@cateringhanenburg.nl   |   Disclamer
Catering in Sneek, Buffetten, Catering Specials, Party Hapjes