Catering Hanenburg - TentCatering Hanenburg - Team
Catering Hanenburg - Buffet


Catering Hanenburg - Tuin

Thema feest

Gaat uw voorkeur uit naar een thema feest? Dan denkt Catering Hanenburg graag mee voor een gepast thema zodat u met uw gasten een voortreffelijk feest beleefd. Decoratie is bij een thema feest van doorslaggevend belang. Daarom besteedt Catering Hanenburg bij ieder thema feest veel aandacht aan de aankleding. En natuurlijk zorgen we voor een passende catering zodat uw gasten optimaal kunnen genieten van een culinaire belevenis tijdens het thema feest.

Laat ons uw ideeŽn weten over het thema feest en Catering Hanenburg verzorgt met u een thema feest waar uw gasten nog lang over zullen praten.

Nieuws

Hanneke en Henk staan op de site van Jonnie en Therese Boer van de Librije. De foto is genomen na de uitreiking van het diploma voor de kookcursus voor vergevorderden.

Klik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergroting
Catering Hanenburg - Oude Oppenhuizerweg 49 - 8606 JB SNEEK - T 0515 46 03 21 - E: info@cateringhanenburg.nl   |   Disclamer
Catering in Sneek, Buffetten, Catering Specials, Party Hapjes