Catering Hanenburg - TentCatering Hanenburg - Team
Catering Hanenburg - Buffet


Catering Hanenburg - Tuin

Catering Hanenburg voor de perfecte catering!

Uw catering is wat Catering Hanenburg doet, in de vorm die u wenst en op de locatie die u leuk vindt. Want Catering Hanenburg heeft al meer dan 40 jaar catering ervaring. Met 100% overgave en passie en altijd lekker! En daar zijn we trots op.
Gastvrijheid is altijd het uitgangspunt. En bij alle catering activiteiten weet Catering Hanenburg perfect de balans te creŽren tussen uw wensen en de beleving van uw gasten. Van opening tot jubileum en van verjaardagsfeest tot product presentatie. Catering Hanenburg verzorgt een grote verscheidenheid aan catering varianten.

Een overzicht van onze catering services:

Maak uw catering wensen kenbaar. Dan maakt Catering Hanenburg een gastvrij voorstel naar uw smaak!

Nieuws

Hanneke en Henk staan op de site van Jonnie en Therese Boer van de Librije. De foto is genomen na de uitreiking van het diploma voor de kookcursus voor vergevorderden.

Klik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergroting
Catering Hanenburg - Oude Oppenhuizerweg 49 - 8606 JB SNEEK - T 0515 46 03 21 - E: info@cateringhanenburg.nl   |   Disclamer
Catering in Sneek, Buffetten, Catering Specials, Party Hapjes