Catering Hanenburg - TentCatering Hanenburg - Team
Catering Hanenburg - Buffet


Catering Hanenburg - Tuin

Bruiloft of huwelijk

Van jullie bruiloft maken we graag een unieke dag!

Hebben jullie trouwplannen? Gefeliciteerd. Catering Hanenburg helpt jullie graag om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag van te maken. Als jullie een mooie locatie op het oog hebben, kunnen wij de catering invullen. Ook kunnen we helpen bij het vinden van een mooie trouw locatie.

Het weer hebben we natuurlijk niet in de hand, maar voor het overige is alles voor jullie bruiloft bij Catering Hanenburg in vertrouwde handen. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen jullie de wensen kenbaar maken. Gecombineerd met onze suggesties komen we samen tot de perfecte invulling van jullie mooiste dag. Zodat jullie op jullie bruiloft onbezorgd kunnen genieten van elkaar, jullie gasten Ún natuurlijk de catering.

Vermeld jullie wensen over uw bruiloft of trouwdag op het contactformulier. Dan nemen wij contact op voor het maken een afspraak. En maken we een plan voor de invulling van een onvergetelijk en onbezorgde bruiloft.

Nieuws

Hanneke en Henk staan op de site van Jonnie en Therese Boer van de Librije. De foto is genomen na de uitreiking van het diploma voor de kookcursus voor vergevorderden.

Klik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergroting
Catering Hanenburg - Oude Oppenhuizerweg 49 - 8606 JB SNEEK - T 0515 46 03 21 - E: info@cateringhanenburg.nl   |   Disclamer
Catering in Sneek, Buffetten, Catering Specials, Party Hapjes