Catering Hanenburg - TentCatering Hanenburg - Team
Catering Hanenburg - Buffet


Catering Hanenburg - Tuin

Catering in Sneek

Als u catering in Sneek zoekt zijn we u graag van dienst, maar ook buiten Sneek kan Catering Hanenburg uw catering verzorgen. Wij verzorgen de catering op elke gewenste locatie. Thuis, in uw tuin, bij uw bedrijf, in Sneek, bij een (sport)evenement of als bedrijfscatering of waar u maar wilt. Catering Hanenburg beschikt over een unieke en exclusieve mobiele keuken waardoor wij de catering op de door u gewenste locatie kunnen bereiden.

Als u uw wensen kenbaar maakt voor een catering in Sneek of op een door u gewenste locatie, dan maakt Catering Hanenburg een gastvrij voorstel naar uw smaak!

Nieuws

Hanneke en Henk staan op de site van Jonnie en Therese Boer van de Librije. De foto is genomen na de uitreiking van het diploma voor de kookcursus voor vergevorderden.

Klik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergroting
Catering Hanenburg - Oude Oppenhuizerweg 49 - 8606 JB SNEEK - T 0515 46 03 21 - E: info@cateringhanenburg.nl   |   Disclamer
Catering in Sneek, Buffetten, Catering Specials, Party Hapjes