Catering Hanenburg - TentCatering Hanenburg - Team
Catering Hanenburg - Buffet


Catering Hanenburg - Tuin

Party Catering

Itís party time. Het maakt voor ons niet uit wat voor party u wilt. Of het nu een ontvangst, een receptie, een zakelijke meeting, een bruiloft, een diner, seminar, vergadering, productpresentatie is. Catering Hanenburg zorgt dat u en uw gasten kunnen genieten van een onvergetelijke party. Veelzijdigheid in partycatering staat niet voor niets bij onze medewerkers hoog in het vaandel.
Er komt veel kijken bij de planning en uitvoering van een party. Heeft u een partytent nodig, hoe richt u de gastenruimte in, wat voor eten en drinken serveert u? Stelt u zich eens voor dat u het allemaal zelf moet organiseren. Gelukkig staat Catering Hanenburg voor uw party catering klaar. Wij kunnen alles organiseren. U hoeft alleen maar te genieten van onze perfecte catering service. Catering Hanenburg bezorgt u zo een onvergetelijke en onbezorgde party.

Mail ons uw party time wensen en Catering Hanenburg zorgt voor een fantastische party voor u en uw gasten.

Nieuws

Hanneke en Henk staan op de site van Jonnie en Therese Boer van de Librije. De foto is genomen na de uitreiking van het diploma voor de kookcursus voor vergevorderden.

Klik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergroting
Catering Hanenburg - Oude Oppenhuizerweg 49 - 8606 JB SNEEK - T 0515 46 03 21 - E: info@cateringhanenburg.nl   |   Disclamer
Catering in Sneek, Buffetten, Catering Specials, Party Hapjes