Catering Hanenburg - TentCatering Hanenburg - Team
Catering Hanenburg - Buffet


Catering Hanenburg - Tuin

Receptie

Als u een receptie wilt organiseren, kan Catering Hanenburg u daar perfect bij ondersteunen. Of het nu gaat om een receptie thuis, een receptie op uw werk, een receptie in de bedrijfshal, een receptie voor uw huwelijk of een nieuwjaarsreceptie, Catering Hanenburg maakt uw receptie tot een smaakvol gebeuren.

Catering Hanenburg kan de organisatie van uw receptie volledig uit handen nemen, maar kan dit ook samen met u invullen. De door u gewenste locatie kunnen we aankleden voor uw receptie met een tapbuffet, meubilair, sfeerverlichting, servies en uiteraard gastvrije medewerkers. Zodat uw receptie in de smaak valt bij uw gasten.

Catering Hanenburg doet u graag originele suggesties voor de invulling van uw receptie. Dat kan zijn een heerlijk borrelgarnituur, een compleet stamppotbuffet of bijvoorbeeld de originele Hanenburg Bites.

Als u uw wensen kenbaar maakt, doet Catering Hanenburg een smaakvol voorstel voor uw receptie.

Nieuws

Hanneke en Henk staan op de site van Jonnie en Therese Boer van de Librije. De foto is genomen na de uitreiking van het diploma voor de kookcursus voor vergevorderden.

Klik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergroting
Catering Hanenburg - Oude Oppenhuizerweg 49 - 8606 JB SNEEK - T 0515 46 03 21 - E: info@cateringhanenburg.nl   |   Disclamer
Catering in Sneek, Buffetten, Catering Specials, Party Hapjes