Catering Hanenburg - TentCatering Hanenburg - Team
Catering Hanenburg - Buffet


Catering Hanenburg - Tuin

Hanenburg Bites

Tijdens een feest, receptie of borrel wilt u uw gasten lekkere hapjes serveren. De koks van Hanenburg hebben een serie prachtige hapjes samengesteld die wij u graag presenteren als de Hanenburg Bites. Om uw feest nét dat beetje extra cachet te geven. Stuk voor stuk hippe hapjes, die niet alleen apart en lekker zijn, maar ook gezond. Bovendien zijn Hanenburg Bites uitermate geschikt als amuse of voorgerecht. Dus als u bijzondere party hapjes wilt, is de keuze voor de Hanenburg Bites perfect.

Graag horen wij hoe u uw gasten wilt laten genieten van de Hanenburg Bites. Dan nemen we contact met u op en stellen voor u een mooi assortiment Hanenburg Bites samen.

Nieuws

Hanneke en Henk staan op de site van Jonnie en Therese Boer van de Librije. De foto is genomen na de uitreiking van het diploma voor de kookcursus voor vergevorderden.

Klik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergrotingKlik hier voor vergroting
Catering Hanenburg - Oude Oppenhuizerweg 49 - 8606 JB SNEEK - T 0515 46 03 21 - E: info@cateringhanenburg.nl   |   Disclamer
Catering in Sneek, Buffetten, Catering Specials, Party Hapjes